Jogom van nemmel szavazni a melegházasságra!

„Juj, juj, juj! Az emberek annyira kegyetlenek a konzervatívokkal szemben. Jófejnek kéne lenned azokhoz, akik nemmel szavaznak arra, hogy minden embert egyenlően megillessen a házasság joga, mert nem arról van szó, hogy homofóbok lennének vagy visszahúznának minket minden egyes civilizált nyugati társadalom mögé – ők csak egyszerűen a házasság egy más definíciójában hisznek, egy olyan definícióban, amit papiruszra írtak évezredekkel ezelőtt olyan emberek, akik még nem tudták, hogy a Föld gömbölyű.

Ez Isten szava, akinek a fia, Jézus, folyamatosan intoleráns volt és minden meleg embert elküldött a picsába és örömmel töltötte el a szenvedésük. (Ironikusan értsd – a ford.)

Ki a fenét érdekel, hogy az öngyilkosságok száma nagyságrendekkel magasabb az LMBTQ-tinédzserek között, miért kéne megosztanom a jogaimat velük csak azért, hogy emberi lényeknek érezhessék magukat? Ezt a szent köteléket. Ezt a szent, élethosszig tartó köteléket, amely annyira kedves a számomra egészen amíg válással nem végződik, az esetek 56,2%-ában, azaz többségében.

Ezt a fontos hagyományt, amely a gyermeknemzést támogatja, a gyermekek javára jön létre, kivéve persze azokat az eseteket, amikor nem születik gyermek a házasságból, például mert a szülők meddők, nem vállalnak gyereket vagy azoknak a heteroszexuális házasságoknak a tízezreit, amelyekben a gyerekek legálisan kerülnek csapdába, drog- és alkohol-problémák közé, családon belüli vagy szexuális erőszak áldozataivá.

Ha a melegek is házasodhatnának, hogyan tudnánk garantálni, hogy ne fogadjanak örökbe, szerető családi körülmények közé gyerekeket a túlzsúfolt, rémes árvaházainkból? Csak képzelj el egy világot, amelyben egy azonos nemű pár csak úgy törvényileg szabályozott keretek közt örökbefogadhat egy egyébként nem kívánt gyermeket a legális házasságába! Gusztustalan. Öklendezek az undortól. Nem arról van szó, hogy homofób lennék, de miért nem elég nekik, hogy egyenlők legyenek csak külön? Ha működött a rabszolgákkal Amerikában, jó lesz a melegeknek is.

Ó és ha erre bármiféle ellenkezéssel reagálsz csak megerősíted az állításomat és bebizonyítod magadról, hogy mennyire nem is vagy toleráns valójában mert szerintem a szólásszabadsághoz természetszerűleg hozzátartozik, hogy másodrendű, alacsonyabb értékű emberként kezeljünk valakiket és ezért ne kapjunk kritikát.

Nemmel szavazok a melegházasságra, bár nem vagyok homofób, a homoszexualitás nem létezik ott, ahol élek, nincsenek meleg barátaim akiket otrombán diszkriminálnék és megsértenék a „nem” szavazatommal.

Úgyhogy kapd össze magad és fogadd el azokat, akik nem akarnak másokat elfogadni!”

És igen, a fentieket mind ironizálásként értelmezd, kérlek!

2022. októberében - elhagyom a Facebookot és nem fogsz többet értesítéseket kapni tőlem.

Ha szeretnéd továbbra is olvasni az írásaimat, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre IDE KATTINTVA!

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani másokkal is!

agoston-laszlo4
agoston-laszlo4
Scroll to Top