4. Gulyás Marci és a Partizán

Borzasztó, hogy a magyar „nemközmédia” szereplői olyan, mintha egymástól független univerzumokban léteznének, és nem támogatják egymást. Ezt most meg szeretném törni egy nagyon egyszerű kezdeményezéssel: be fogom a mutatni a szerintem legizgalmasabb online médiaszereplőket, hogy minél többen megismerjék és kövessék őket. A lista 100%-ig szubjektív.

***

Gulyás Marci kommunikációja körülbelül annyit finomodott az utóbbi években, mint amennyit a korábbi műsorához képest az új neve: a Slejmből így lett Partizán.

Botrány, hogy mennyi pénzből milyen minőséget képesek létrehozni – ráadásul folyamatosan fontos, közérdekű témákban. Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha a köztévé hazudozásra szánt évi százmilliárdját (!!!) vagy annak akár csak az egy ezrelékét (!!!) adnák oda ennek a csapatnak…

A Verebes-interjúról már szóltam pár hete, legújabb kedvencem a Vágó Istvánnal készült beszélgetés:


Hihetetlen, hogy mennyire elszoktunk attól, hogy valaki TISZTESSÉGES módon kérdezzen a magyar médiában: felkészülten, nem kikerülve a kényes témákat, de tisztelettel.

Köszönjük meg Gulyás Marcinak és a Partizán csapatának, hogy egy olyan fáklyát hordoznak, amely az egyik utolsó fényforrás a magyar vizuális média sötét barlangjában!


Iratkozz fel rájuk YouTubeon
Lájkold őket Facebookon
Kövesd őket Instagramon
És támogasd őket Patreonon


Hajrá Marci, Hajrá Partizán!

2022. októberében - elhagyom a Facebookot és nem fogsz többet értesítéseket kapni tőlem.

Ha szeretnéd továbbra is olvasni az írásaimat, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre IDE KATTINTVA!

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani másokkal is!

agoston-laszlo4
agoston-laszlo4
Scroll to Top