Egy idős angol pár búcsúja a COVID idején

Gerry (79) és Barbara Jarrettet (76) két hete szállították COVID-fertőzéssel a Frimley Park Hospitalba, ahol külön termekben helyezték el őket.

Ezt a képet a lányuk, Chloe, posztolta az akkor utolsónak tűnő talalkozásukról. Ezzel köszönte meg a kórház „hihetetlen erőfeszítéseit”, amelyet az ápolásuk során, illetve azzal tettek, hogy lehetőséget teremtettek erre felbecsülhetetlen értékű utolsó találkozásra.

„Egy világjárvány közepette a személyzet lehetőséget biztosított, hogy édesapám el tudjon búcsúzni édesanyámtól, akivel 50 éven keresztül voltak házasok.”

Másnap még egyszer volt lehetőségük találkozni, mielőtt az édesanyja légzése rosszabbodott.

„Apát betolták a kerekesszékben, sírt, megfogta a kezét, anya szemei ekkor kinyíltak. Magánál volt és tudtak beszélni. Kaptak még egy-két órát.”

„Mindez a kórházi dolgozóknak köszönhető, akik figyelmet fordítottak erre, és lehetővé tették a találkozást. A jelen helyzetben elképesztőnek tartom a teljesítményüket.”

„Hogyan képesek ennyi együttérzésre, amikor mind testileg, mind lelkileg a legvégsőkig ki vannak zsigerelve… nem is értem.”

A kórház válaszul a következőt írta Twitteren:
„Együttérzünk a családdal, és Önnel. Nagyon örülünk, hogy kicsit könnyebbé tudtuk tenni ezt a rendkívül nehéz időszakot Önöknek. Tudjuk, hogy ez az odafigyelés az egyik legfontosabb segítség, amit adhatunk.”

Forrás: BBC

2022. októberében - elhagyom a Facebookot és nem fogsz többet értesítéseket kapni tőlem.

Ha szeretnéd továbbra is olvasni az írásaimat, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre IDE KATTINTVA!

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani másokkal is!

agoston-laszlo4
agoston-laszlo4

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top