6. BOMBERA KRISZTINA

Borzasztó, hogy a magyar „nemközmédia” szereplői olyan, mintha egymástól független univerzumokban léteznének, és nem támogatják egymást. Ezt most meg szeretném törni egy nagyon egyszerű kezdeményezéssel: be fogom a mutatni a szerintem legizgalmasabb online médiaszereplőket, hogy minél többen megismerjék és kövessék őket. A lista 100%-ig szubjektív.

***

Bombera Krisztina számomra már meglehetősen régóta az egyik leghitelesebb, legintelligensebb otthoni médiaszemélyiség. Néhány alkalommal személyesen is volt szerencsém tapasztalni a belőle sugárzó (Magyarországon ma már annyira ritka…) profizmust.

Azt hiszem, ennél jobban bemutatnom őt talán nem is szükséges – viszont a személyéhez képest a Facebook-oldalát jelentősen kevesebben ismerik.

Úgy érzem, a közösségi médiában egyelőre még csak keresi a hangját, de például az amerikai választásokkal kapcsolatos írásai, és nyilván az eddigi (online is elérhető) beszélgetései abszolút figyelmet érdemlőek voltak.

Őszintén kíváncsi vagyok, hová fogja fejleszteni az online jelenlétét, és őszintén szurkolok neki (ha mondhatok ilyet), mert óriási hiány van az olyan valódi, vérbeli, és hiteles újságírókból magyar nyelven, mint amilyennek őt látom.

Kövesd őt Facebookon itt!
és Instagramon itt!

(Fotó: Rácz Edit – Instagram)

2022. októberében - elhagyom a Facebookot és nem fogsz többet értesítéseket kapni tőlem.

Ha szeretnéd továbbra is olvasni az írásaimat, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre IDE KATTINTVA!

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani másokkal is!

agoston-laszlo4
agoston-laszlo4
Scroll to Top