1. POTTYONDY EDINA

Pottyondy Edina

Borzasztó, hogy a magyar „nemközmédia” szereplői olyan, mintha egymástól független univerzumokban léteznének, és nem támogatják egymást. Ezt most meg szeretném törni egy nagyon egyszerű kezdeményezéssel: be fogom a mutatni a szerintem legizgalmasabb online médiaszereplőket, hogy minél többen megismerjék és kövessék őket. A lista 100%-ig szubjektív.

***

Pottyondy Edina zseniális. Szerintem a megjelenése az utóbbi idők legnagyobb izgalma a közösségi média magyar nyelvű felületein.

Amit ő képvisel, az az a fajta sírva nevetős humor, amit Magyarországon kívül a legtöbb országban nem is értenének. Mondjuk a problémákat sem, amiket felvet…

Folyamatosan komoly témákat feszeget, de folyamatosan komolytalanul. Az ő művészete a pengeélen táncolás: meddig mehet el a komolytalanságban, hogy a mondanivalója értékes maradjon.

Van még egy vitathatatlan „különlegessége”: nő. Egy olyan kultúrában és egy olyan társadalomban, ahol a politika és a közbeszéd szinte kizárólag a férfiak privilégiuma, ebből a szempontból is fontos a megjelenése.

Ha te még nem lennél a követője, ajánlom Pottyondy Edina

YouTube csatornáját
Facebook oldalát
és Instáját

Én már kedvelem, követem, várom az új tartalmait!

2022. októberében - elhagyom a Facebookot és nem fogsz többet értesítéseket kapni tőlem.

Ha szeretnéd továbbra is olvasni az írásaimat, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre IDE KATTINTVA!

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani másokkal is!

agoston-laszlo4
agoston-laszlo4
Scroll to Top