„Mocskos nyelvvel feleselek” – Pottyondy Edina estje

A terem leghátuljában ültem, rögtön az ajtó mellett, és azon gondolkodtam, vajon „mit csinál majd a Pottyondy”. Mert ugye stand-up estnek volt meghirdetve, de szerintem ő nem humorista… ő egy piszkosul izgalmas gondolkodó, akinek van humora.

Szerintem a humorista vicceket mond, meglepő helyzeteket ad elő kiszínezve, időnként utánoz és karikíroz, de aki eleve „Mocskos nyelvvel feleselek” címet ad az estjének, nem valószínű, hogy felülne a nyuszimotorra.

És így is lett. Pottyondy Edina a létező legnehezebb témákról beszélt végig, azzal a humorral és abban a stílusban, amivel százezreket szórakoztat a YouTubeon hetente, az apjával való viharos kapcsolatától a szülésén át a politikai pályájának megszakadásáig.

Őszintén csodáltam a bátorságát, amivel kivágta és a közönsége elé tette a szívét – és őszintén nem tudom, hogy a poénok közben hányan vették észre ezt.

Számomra maradandó élmény volt ez az előadás, aminek a humorával (bocsánat, Edina!) napokig hakniztam a baráti körben, és aminek a gondolatai még most is kavarognak a fejemben.

Azt hiszem, egy nagy formátumú előadó születik éppen az orrunk előtt. Olyan, akire nem csak a humora miatt leszünk kíváncsiak.

(Következő előadások: https://pottyondyedina.hu )

2022. októberében - elhagyom a Facebookot és nem fogsz többet értesítéseket kapni tőlem.

Ha szeretnéd továbbra is olvasni az írásaimat, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre IDE KATTINTVA!

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani másokkal is!

agoston-laszlo4
agoston-laszlo4
Scroll to Top