5. Jámbor András

Jámbor András

Borzasztó, hogy a magyar “nemközmédia” szereplői olyan, mintha egymástól független univerzumokban léteznének, és nem támogatják egymást. Ezt most meg szeretném törni egy nagyon egyszerű kezdeményezéssel: be fogom a mutatni a szerintem legizgalmasabb online médiaszereplőket, hogy minél többen megismerjék és kövessék őket. A lista 100%-ig szubjektív.

*

Jámbor András indul az előválasztáson Ferencváros-Józsefvárosban – és ennél jobb hírre ma már ne számíts szerintem. Véletlen egybeesés, de éppen ma akartam – a legizgalmasabb „nemközmédiás” online médiaszereplőket bemutató sorozatom részeként – ajánlani nektek a Facebook-oldalát.

May be a close-up of 1 person

Emlékszel a képekre és videókra a fehéroroszországi tüntetésekkel kapcsolatban? Ha emlékszel, és magyarul láttad, jó eséllyel neki köszönheted.

Amikor már mindenki Trumpot látta befutónak, ő volt az első, aki Biden feltámadásáról beszélt – még a feltámadása előtt – és igaza is lett, mint mind tudjuk.

Az, hogy ő belép a politikába a Szikra Mozgalom jelöltjeként, az év eddigi legpozitívabb magyar híre a számomra.

Kövesd a Facebookon itt
És ismerd meg a programját, és ha egyetértesz, támogasd itt

Ajánlom nektek és szurkolok neki. Akár csinál, akár nem csinál nyarat, mindenképpen olyan fecske, akit örömmel látok, és akire érdemes odafigyelni!

2022. októberében - elhagyom a Facebookot és nem fogsz többet értesítéseket kapni tőlem.

Ha szeretnéd továbbra is olvasni az írásaimat, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre IDE KATTINTVA!

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani másokkal is!

agoston-laszlo4
agoston-laszlo4
Scroll to Top