Ha ezt megérted, csak akkor lehet a karácsony nálatok a szeretet ünnepe

Ágoston László bio photo By Ágoston László

Volt egyszer egy Jézus nevű zsidó férfi. Az otthonától távol, egy istállóban született, mert a világ nem akarta befogadni. Azért jött, hogy békességet hirdessen “Földön az embernek” és azért szögezték keresztfára, mert se politizálni nem akart, se úgy megváltani az embereket, ahogyan azt ők szerették volna.

Jézus botrányos volt. Szajhákkal és uzsorásokkal mutatkozott. Azokat szerette és azok szerették, akiket akkoriban nem volt divat. Egy megszállás alatt lévő nép gyermeke, akit a sajátjai is kirekesztettek.

Sokkal “jobb arc” lehetett, mint amilyennek a mai követőin keresztül láthatod. Nem épített katedrálist, nem árult bűnoldó papi bullát és nem uszított senki ellen “az egyháza védelmében”. Nem alapított se keresztény, se másmilyen demokrata néppártot és nem áldott meg fegyvereket sem soha.

Csak annyit mondott, hogy a szeretet a legfontosabb törvény. Kivételek és kibúvók nélkül. Még akkor is, ha a másik nem gondolja/hiszi/szavazza meg/szereti azt, amit te.

Ezért halt meg. E miatt és ennek a szolgálatában. Mert nem ismert kivételt és kibúvót.

Boldog karácsonyi készülődést kívánok neked is. Kívánom, hogy értsd meg ezt a fenti videót. És fogadd el az üzenetét kivételek és kibúvók nélkül.

Ne felejtsd el megosztani, ha értesz és egyetértesz!

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne a Facebook döntse el, mi jut el hozzád!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

* kötelező mezők

Tetszett a cikk? Itt lájkolhatod az oldalamat, hogy a következőről se maradj le!

Hasonló cikkeket olvashatsz az alábbi témákra kattintva!